Grote Kerk

BINNENKORT IN DE GROTE KERK: (meer info):  klik hierop

Expositie vanaf 25 augustus, kijk op deze link

Boekenmarkt 2021, kijk op deze link

Openstelling Grote Kerk zie onder klik hierop 

 

 

 

Reserveer uw evenement in de Grote Kerk

In onderstaande agenda kunt u zien of de Grote Kerkvan Monnickendam nog beschikbaar is voor uw evenement. U kunt tevens direct een optie in deze agenda plaatsen of een reservering maken. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met ons.

 

Agenda

25 september 2011
15:00 uur - Gloria, Antonio Vivaldi, Call olv Pieter Jan Leusink
Call, bestaat uit jonge, professionele zangers die meewerken aan muziekprodukties onder leiding van barok-specialist Pieter Jan Leusink. Op het programma staan ditmaal de composities van de beroemde Italiaanse barokcomponisten Vivaldi, Pergolesi en Caccini. Medewerking verlenen The Bach Orchestra of the Netherlands, countertenor Sytse Buwalda en sopraan Rachel Nicholls. Het geheel staat onder leiding van  Pieter Jan Leusink.
Op veler verzoek heeft dirigent Pieter Jan Leusink een speciaal programma samengesteld van louter Italiaanse componisten. Hij staat bekend om zijn indringende wijze van dirigeren met een geweldige dynamiek. Hij weet zo de passie en het gevoel van de muziek over te brengen op het publiek. Dankzij zijn heldere interpretatie zijn de door hem gedirigeerde concerten toegankelijk voor een breed publiek. Kortom, een Italiaans concert met prachtige werken gebracht door topmusici! Meer informatie vindt u op http://www.pieterjanleusink.nl/

Naar agenda

Exposities

Foto's

Concerten

Foto's

Trouwlocatie

Foto's

Evenementen

Foto's

Omgeving

Meer info

Rondleiding

Meer info