Grote Kerk

BINNENKORT IN DE GROTE KERK: (meer info:  klik hierop

Openstelling Grote Kerk zie onder klik hierop

Reserveer uw evenement in de Grote Kerk

In onderstaande agenda kunt u zien of de Grote Kerkvan Monnickendam nog beschikbaar is voor uw evenement. U kunt tevens direct een optie in deze agenda plaatsen of een reservering maken. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met ons.

 

Agenda

23 september 2012
16:00 uur - Orgelconcert Martin Mans

Martin Mans orgel-improvisatie-concert 

Een unieke gebeurtenis in de Grote Kerk: Martin Mans improviseert op verzoek!Bij binnenkomst in de Grote Kerk te Monnickendam kunnen de orgelliefhebbers op 23 september een verzoek opgeven, waarna Martin Mans de verzoeken groepeert en improvisatie-ideeën uitwerkt om vanaf 16.00 uur te zorgen voor muzikale verrassingen!
Martin Mans geeft jaarlijks overal in het land zo’n tweehonderd druk bezochte orgelconcerten. De in 1965 op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee geboren Martin Mans zat op 7-jarige leeftijd al achter het orgelklavier, op 11-jarige leeftijd begeleidde hij voor het eerst koren en een jaar later al werd hij kerkorganist in zijn geboorteplaats Melissant. Sinds 1995 is Mans organist van de Breepleinkerk in Rotterdam. Hij maakt regelmatig concertreizen door Europa, Canada, Amerika en Australië. Hij treedt ook op voor radio en tv (o.a. in ‘Nederland zingt’) en begeleidt o.a. de Urker Mans Formatie, The Martin Mans Formation, het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor ZIM en het Mannenkoor De Gouwestem.
De improvisaties op verzoek bestaan uit muziek uit kerkbundels, musicals maar ook Bach en Händel kunnen langskomen.
De ontvangst is vanaf 15.30 uur. Martin Mans begint om 16.00 uur met het orgelconcert.  Uiteraard zijn er na afloop ook DVD’s en CD’s te koop.

Voor slechts € 10,00 kan dit bijzondere concert worden bijgewoond. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de Grote Kerk verkrijgbaar. Verdere informatie: e-mail concertgroep@live.nl -  www.martinmans.nl 

Naar agenda

Exposities

Foto's

Concerten

Foto's

Trouwlocatie

Foto's

Evenementen

Foto's

Omgeving

Meer info

Rondleiding

Meer info