Grote Kerk

BINNENKORT IN DE GROTE KERK: (meer info):  klik hierop

Openstelling Grote Kerk zie onder, klik hierop 

Exposities zie onder, klik hierop

Concerten zie onderklik hierop

Evenement zie onder, klik hierop

 

Zaterdag 16 december 2023

Het Kerstconcert ' a Blue Gospel Christmas ' concert in de Grote Kerk Monnickendam

 

Kerstmis, de mooiste tijd van het jaar. Tijd voor warmte, gezelligheid en de grootste kersthits van Elvis en dat in de prachtige Grote Kerk.

Speciaal voor de kerstdagen stelden Kees Versluys, Michael Oomen, Freddy Cadel,  the AmstelGospel Choir en Elvis dominee en leger predikant ds. Fred Omvlee, een uniek sfeervol programma samen onder de naam “A Blue Gospel Christmas” met de allermooiste kerst en gospelsongs van Elvis.

 

De avond begint om 19.30uur, de kerk is open om 18.30uur

 

kaartverkoop Nimo Boek Kerkstraat Monnickendam of

kaartverkoop, klik  op hierop  

 

 

 

Fairytale Productions staat voor een heel scala aan producten.

 

Zo brengen wij natuurlijk de Elvis fandagen, met diverse artiesten, een fanmarkt en meer.

Maar Fairytale Productions is ook Elvis Trips, de organisatie waarmee u drie keer per jaar naar Graceland, Memphis, USA kunt reizen.

En natuurlijk staat Fairytale Productions voor de online Elvis Presley fanclub "Elvis Presley Blvd" deze fanclub is al sinds 2021 een, door Elvis Presley Enterprises, officieel erkende Elvis Presley fanclub.

 

Als organisator van diverse Elvis Presley evenementen als de Elvis fan dagen, of de Elvis Kerst / Gospel concerten in december van ieder jaar, speelt Fairytale Productions in op de behoefte van Elvis fans, om net zoals in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw, gezellige "onder ons" dagen te hebben. Dagen waar diverse (Nederlandse en Belgische) artiesten in een ongedwongen sfeer, de muziek van Elvis brengen. Aangevuld met een royale fan markt, films en concert registraties, Amerikaanse snacks en zo nu en dan aangevuld met de prachtigste oldtimers.

Een heel andere productie dus, dan de vele grote theater producties met vooral buitenlandse artiesten, waarbij de afstand tot de artiesten veel groter is en waar je de sfeer van de oude fan dagen van vroeger mist.

 

De Kerst / Gospel concerten in december zijn van een heel andere orde. Deze concerten spelen in grote kerken verspreid door het land. Zo stond onze 2022 editie in de Grote,of, Laurens Kerk, in Rotterdam. De 2023 editie speelt zich af op 16 december in de Grote Kerk in Monnickendam, in Noord Holland.

 

kaartverkoop, klik op hierop

 

 

Exposities

Foto's

Concerten

Foto's

Trouwlocatie

Foto's

Evenementen

Foto's

Omgeving

Meer info

Rondleiding

Meer info